Looking For Anything Specific?

Bodrum Yangın / Bodrum'da korkutan yangın / Bodrum’da makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum Yangın / Bodrum'da korkutan yangın / Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.

Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.

Bodrum'da lastikçide çıkan yangın korkuttu Ekleriyle ...
Bodrum'da lastikçide çıkan yangın korkuttu Ekleriyle ... from foto.sondakika.com
Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber:

10 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. More images for bodrum yangın »

Bodrum'daki yangın büyüdü
Bodrum'daki yangın büyüdü from www.ciddigazete.com
Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. 10 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. 8 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.

Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. More images for bodrum yangın » Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. 10 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. 2 gündür ülkemizin güneyinin üzerine kabus gibi inen orman yangınları bodrum'a da sıçradı.

Jul 19, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde, bir marinada demirli motor yatta çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum gümüşlük'te yangin#muğla #bodrum haber: Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın!

Bodrum'da Yangın - Son Dakika
Bodrum'da Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! 8 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. İlk alınan bilgilere göre, güvercinlik'te titanik otel yanında başlayan orman yangının otelin bir kısmına da sıçradığı bildiriliyor. Patlama sesleri panik yarattı muğla'nın bodrum ilçesinde bir giyim mağazasında çıkan ve klima dış ünitesinin büyük bir gürültüyle patladığı yangın, korku ve paniğe sebep oldu. More images for bodrum yangın » Ekipler, marmaris'te dün öğle saatlerinde başlayan ve halen devam eden yangını söndürmek için seferber olurken, bir. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor.

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.

Dün 10:23 sağanak ve dolu yüzünden bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yangında 10 hektar makilik alan zarar gördü. Ekipler yangını söndürmek için seferber oldu. Turgutreis mahallesi'ndeki bir marinada demirli yaklaşık 15 metrelik motor. 8 hours ago · muğla marmaris'te çıkan orman yangınının ardından bodrum ve köyceğiz ilçelerinde de yangın meydana geldi. Orman bölge müdürlüğü ile itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı. Önceki gün antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan ve 3. Jul 29, 2021 · pina yarımadası'nda yangın! 10 hours ago · bodrum'un güvercinlik bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Jul 24, 2021 · muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın, orman ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Alevler yerleşim noktalarına yakın bir noktada yükseliyor. Jul 16, 2021 · muğla bodrum ilçesinde otluk ve sazlık alanda çıkan yangın endişe yarattı. More images for bodrum yangın »

Posting Komentar

0 Komentar